top of page
Referenties

Diderik Ankersmit:

Mijn naam is Diderik Ankersmit heb handicap 1.2 en ik ben sinds januari 2016 met Gust als coach aan het werk gegaan. Na een uitgebreide intake waarbij we de uiteindelijke hoge doelstellingen en sub doelstellingen hebben vast gesteld zijn wij van start gegaan. 

 

Om de doelstelling te bereiken hebben wij vooraf vastgesteld dat er op technisch vlak het een en ander moest veranderen. Ik heb vele jaren een erg losse swing gehad en om een constantere en meer betrouwbare swing te krijgen was het aanpakken van de handen een must.

                 

Wij zijn gestart met het korte spel en bunker schoten. Door dit goed te krijgen zou vanzelf ook het lange spel hiervan profiteren. Gedurende het proces heel consequent hieraan gewerkt en met behulp van filmpjes het bewijs aan mijzelf leveren wat goed was en wat niet.

 

Nu, ruim 6 maanden later is het resultaat een nationale titel en het volledig uit het spel halen van grote misslagen. Veel meer controle over de vlucht van de bal en een kleine bonus een stuk meer lengte. 

 

Kortom,  in de 6 maanden waarbij ik gust als coach heb, zijn we in staat geweest een flinke omslag te maken in mijn spel waarbij ik zelf het gevoel heb dat mijn spel met 200% verbeterd is.

 

Gust, veel dank en tot snel. 

 

Groet Diderik 

Ronald Geerlings:

Plezier in golf, dat vind ik het belangrijkste dat Gust bij mij heeft bewerkstelligd tijdens onze lessen. En als gevolg hiervan ben ik weer gemotiveerd om gericht te oefenen en is mijn golfspel vele malen beter geworden. Niet alleen mijn swing is met sprongen vooruitgegaan, maar ook doordat ik bewuster naar de mogelijkheden kijk die ik heb voordat ik de bal speel. Het tussendoor praten over hoe een hole te spelen is minstens zo belangrijk als met de swing bezig te zijn.

En hierdoor wordt golf alleen maar leuker! 

 

Daarnaast vind ik Gust echt goed in het aanvoelen hoe hij moet omgaan met cursisten. Mensen van divers pluimage en divers golfniveau. Oók mensen met beperkingen. De manier waarop hij mijn dochter van 14 met een verstandelijke beperking de basisbeginselen van de golfswing heeft bijgebracht, echt geweldig!

 

Kortom, Gust is niet alleen een goede golfprofessional maar heeft ook de fijne eigenschap dat hij zijn cursisten enthousiasmeert. Op ieders niveau. 

 

Ronald Geerlings

Ingrid Haffmans:

Gust was mijn eerste golfleraar en wat heb ik veel van hem geleerd.

3 jaar lang heb ik winterlessen van hem gehad en zo nu en dan nam ik  tussendoor een lesje omdat ik het dan even niet zag zitten. Hij keek en gaf een enkele aanwijzing en dan was mijn spel weer zo als het moest zijn (zelf had ik dan al een aantal maanden lopen knoeien en na dat ene lesje was ik weer op weg; dan baalde ik ontzettend dat ik niet veel eerder aan de bel had getrokken). Ik ben niet de enige die hem als golfleraar zal missen.

Gust geeft duidelijke uitleg, hij kijkt naar je mogelijkheden, hij laat je ook zelf meedenken en niet onbelangrijk hij heeft humor.

Deze enthousiaste jonge vent heeft mij en in ieder geval erg blij gemaakt met het golfspel.

 

Ingrid Haffmans

Lochemse Golfclub

Guus Lemain:

Sinds de lessen bij Gust Maes is mijn spel heel veel verbeterd. Zoals een vast golfmaatje (handicap 11) mij zei :

"Je hebt dit jaar grote stappen gemaakt".

Gust observeert héél goed, weet altijd oplossingen en oefeningen te bedenken, waardoor aanpassingen als vanzelf gaan. Er is veel meer rust in mijn spel gekomen en daarmee ook veel meer plezier in deze sport.

 

Guus Lemain

Janwillem en Deborah Verschoor:

Golf vakantie 4 juli 2016 start met een een kennismaking met Gust op de 9 holes baan van Colina Verde.

Met Gust de 9 holes gespeeld en daarbij tips gekregen voor putten.

5 juli 3 uur training op de Driving Range van Castro Marim afslaan op techniek en houding

Daarna op de putting green een aantal oefeningen om in 2 puts te holen tot 12 meter.

Ook een wedstrijdje gedaan met Gust in putten wat best spannend is.

6 juli met de Gust de 18 holes gelopen met veel informatie in club keuze en baan lezen.

Wij hebben deze golf cursus als zeer leuk ervaren en hebben veel geleerd in deze 5 dagen.

Top!

 

Janwillem en Debora Verschoor

bottom of page