top of page
Quinta da Ria.jpg
Out of bounds algarve golf.png

Out of Bounds

Welkom bij ‘Out of Bounds Algarve Golf’

De golfschool in de Algarve met Nederlandse PGA A-professional Gust Maes.

 

Bij Out of Bounds Algarve Golf staat u als golfer centraal. Zorgvuldigheid, professionaliteit, geduld en maatwerk zijn kernwaarden waar ik voor sta.

Over mij
Gust Maes

Over mij

Gust Maes  - PGA A professional

Mijn naam is Gust Maes. Ik ben PGA Holland A-professional en met mijn vrouw Mayke en onze twee zoontjes Bob en Sam, woonachtig in de Algarve, Portugal. 

Door mijn passie voor de golfsport en het lesgeven heb ik Out of Bounds Algarve Golf gestart in 2016.

 

Op jeugdige leeftijd ben ik in aanraking gekomen met de golfsport en sindsdien is golf niet meer uit mijn leven weg te denken. Als amateurspeler heb ik jarenlang op het hoogste nationale niveau gespeeld. Ik heb in clubverband competitie gespeeld in de hoofdklasse en individueel deelgenomen aan Nederlandse Kampioenschappen en meerdere keren aan het Nationaal Open. Nu ik als professional in de golfsport werkzaam ben blijft het deelnemen aan wedstrijden enorm belangrijk voor me. Afgelopen jaren speelde ik op de PGA Benelux mondaytour waar ik verschillende overwinningen behaalde. Nu ik in Portugal woon geef voornamelijk lessen op verschillende banen in de Algarve.

In 2012 heb ik mijn diploma gehaald op de Academie voor lichamelijke opvoeding (Zwolle). Door mijn achtergrond als docent lichamelijke opvoeding ben ik didactisch en methodisch goed opgeleid. Door mijn lesgevende achtergrond ben ik zeer goed in staat het spel van de speler te observeren en te analyseren zodat ik duidelijke aanwijzingen kan geven om het spelniveau te verbeteren  Mijn coaching is er op gericht om samen met de speler het gestelde doel te bereiken. Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de PGA Holland opleiding als B-professional.

Sinds 2018 ben ik afgestudeerd als PGA A-professional.

 

Van 2013 tot en met 2016 heb ik les gegeven op de Lochemse golf en countryclub De Graafschap. Ik heb golfers gecoacht op vele verschillende niveaus waaronder ook aan mensen met beperkingen. Verder ben ik coach van Diderik Ankersmit die in 2016 de nationale titel heeft behaald bij de senioren.

Golflessen

bottom of page