top of page

 

Pro experience

 

Wat is Pro experience?

Pro experience biedt je een totaalpakket voor jou als talent waarbij je het leven als pro ervaart. Dit kan vanaf één week tot zelfs vijf maanden lang tussen oktober en april. Dagelijks train en speel je op de vele banen in de buurt met constante begeleiding van mij als PGA professional. Je bereidt je hierbij voor op de toernooien van de Portugal Pro golf tour. Een professionele tour waar je zal spelen tegen onder andere challenge tour spelers! 

Pro Experience is dé manier om in de wintermaanden optimaal te trainen onder ideale omstandigheden en fulltime professionele coaching. Een ervaring om nooit te vergeten!

Golf training

Voor jou als golfer maak ik een programma op maat. Ik maak een trainingsschema waarbij je toewerkt naar een van de toernooien op de Portugal pro golf tour. Dagelijks gaan we samen naar een van de uitdagende banen in de Algarve waar je optimaal traint onder perfecte omstandigheden. Om de training zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij jouw eigen training wordt er indien gewenst overlegd met je home pro.

Toernooien

Tijdens je verblijf speel je één of meerdere 2-daagse toernooien van de Portugal pro golf tour. Een tour waar op internationale topbanen gespeeld wordt met een sterk deelnemersveld met onder andere challenge tour en pro golf tour spelers. Een echte uitdaging dus! Ook tijdens de toernooien ga ik mee als coach. Bij het spelen van een toernooi zit een oefenronde op de dag voor het toernooi inbegrepen.

Voor meer informatie over de Portugal pro golf tour kijk op: www.algarveprogolftour.pt

Fysieke training

Natuurlijk wordt er ook fysiek getraind. De landelijke omgeving van Quinta da Vida is ideaal om aan je conditie te werken. Daarnaast trainen we met gebruikelijke fitnessbenodigdheden en is er een sportschool in de buurt.

 

Overleg met je Homepro

Voordat je komt ga ik indien gewenst in overleg met je Homepro in Nederland. Zo kan ik het programma afstemmen op je programma in Nederland. Tijdens je verblijf zullen we de trainingen en de toernooien evalueren en je Homepro hiervan op de hoogte stellen. Zodoende sluit je trainingsperiode in de Algarve aan op je lange termijn planning in Nederland.

Verblijf

Je verblijft deze periode op Quinta da Vida. Dit is een vakantieaccomodatie met vier luxe en net gerenoveerde appartementen. Kijk voor meer informatie op www.quintadavida.nl

Je kunt tijdens je verblijf gebruik maken van alle faciliteiten zoals het zwembad. Mijn vriendin Mayke en ik wonen op het terrein en zijn altijd in de buurt voor vragen en hulp. 

 

Wat biedt Pro Experience?

- Dagelijkse coaching van PGA professional Gust

- Deelname aan één toernooi op de Algarve pro golftour

- Oefenronde op dag voor het toernooi op de wedstrijdbaan

- Trainingsdagen ter voorbereiding op het toernooi

- Fysieke trainingen

- Greenfees op trainingsdagen. (2 per week)

- Driving range ballen voor de gehele periode

- Een woning met twee slaapkamers voorzien van airco en vloerverwarming, linnengoed en (eind)schoonmaak.

- Gebruik van de faciliteiten van Quinta da Vida waaronder het buitenzwembad, gratis wifi en Nederlandse televisie.

- Boodschappen voor drie maaltijden per dag waarvan één lunchpakket voor op de golfbaan.

- Ophaal- en brengservice van en naar vliegveld Faro

- Vervoer van en naar de golfbanen

Kosten voor één week Pro Experience zijn €1445,- per persoon op basis van 2 personen.

Bij een langer verblijf (min. 3 weken) gelden er andere tarieven. 

Prijzen zijn exclusief vliegtickets en het eventueel huren van een auto op eigen gelegenheid.

Neem vrijblijvend contact op. 

bottom of page